Sunday, December 14, 2008

cuppy cakes!

Thank You kak Alia



huhu, yeah! ntah la, tak tau kenapa, banyak je benda xbest jadi minggu ni, adoii., dugaan-dugaan, sabar je la, hehe, Dah! lupakan semua tu! buka citer baru, hehe, yeah! Dalam banyak2 benda tak best jadi, ada je benda yang happy! huhu, ni nak cerita sikit, aritu ada meeting je kat campus, then masa meeting, ada org call, "ubenn! dtg dpn library, aimi nak bg something, suprise! huhu," huh? apa yg kejutan ni.. adoii, malas la nak teka-teka ni, huhu, so, apa lagi, datang je la sana, sampai je sana, huhu, tadaaa! ben, ni kak lia bg kat ben, buka la, huhu, ohhhh, comelnya, hahaha, xpernah ni dapat somthing dari org, huhuhu, kak lia bg sbb bday dia, aikk, patutnya saya yang kena bg dia, ni terbalik plak, hahaha, neway, thnx sgt2!!! huhu,


p/s : 2 gambar ni last amik before camera hilang.

0 comments:

Post a Comment | Feed



 
^

Powered by Bloggeruben Diary & photoblOg by UsuárioCompulsivo
original Washed Denim by Darren Delaye
Creative Commons License